Naši turniri

Apartmani

DownloadPrijava

Korisni linkoviTurnir "ŠKOLA TENISA 2016"

 

U organizaciji našeg kluba i tenis kluba „ Međugorje“, protekli vikend smo održali turnir za škole tenisa, na našim terenima. Nove mlade nade tenis škola iz Mostara, Međugorja, Ljubuškog, Širokog Brijega, Čapljine i Posušja su se natjecali i stjecali svoja prva iskustva , pobjede i nagrade. Sudjelovalo je 54.igrača a natjecali su se u četiri različite kategorije. U prvoj i drugoj kategoriji su igrali najmlađi natjecatelji, mini tenis. Najbolji rezultati igrača iz našeg kluba su:

Borna Dujmović, najmlađi natjecatelj u turniru, djeli 4 mjesto sa Davidom Knezovićem. Titulu najzanimljivijeg igrača osvojio je Marko Duje Živkušić. U drugoj kategoriji Elena Stojanović, Ana Tulji i Emilia Ivanković su stigle do četvrtfinala dok je Luka Primorac došao do finala. U trećoj kategoriji se igrao midi tenis na velikom terenu. Halima Đono i Illa Marić su stigle do četvrtfinala. Nejla Sefić je stigla do finala utješnog turnira. Veliki tenis se igrao u četvrtoj kategoriji. Halima Đono je sudjelovala i u ovoj kategoriji te također stigla do četvrtfinala. Leopold Golemac se izborio za 4 mjesto u turniru dok je Suad Kljako završio na prvom mjestu te osvojio turnir.

Podijelili smo pehare za sva prva i druga mjesta u svim kategorijama kao i za najmlađeg i najzanimljivijeg natjecatelja. Ostali sudionici su dobili medalje. Prva i druga kategorija, najmlađi igrači, odigrali su i grupno natjecanje u kojem je pobjednička ekipa osvojila slatkiše.